2017 har gått over til å bli 2018, og en ny ledelse har nå tatt over for den gamle. Siste presentasjon er av vår nye kommunikasjonsansvarlig, flinke Berit Høisen fra Start UiT.

 

Mitt navn er Berit, og jeg er en Hedmarking som har forvirra meg nordover til Nordens Paris, Tromsø. Jeg er så heldig å ha fått lov til å tre inn i vervet kommunikasjonsansvarlig for Start Norge i 2018. Så tusen takk for tilliten jeg fikk under generalforsamling i Oslo i høst, jeg gleder meg veldig til å realisere alle ideene jeg har! Jeg har som mål å øke kommunikasjonen mellom alle lokallagene, mellom styret og lokallagene, og mellom styret og samarbeidspartnere. Dette vil jeg gjøre gjennom økt aktivitet på sosiale medier, og gjennom ulike prosjekter for å forbedre de kanalene vi allerede har.

 

Jeg går andre året på bachelorgraden Ledelse, innovasjon og marked ved UiT, og jeg stortrives med studiet. Markedsføring er en stor del av studiet, og noe av det jeg finner mest interessant. Det er også et stort pluss at jeg får praktisert mye av det jeg lærer på studiet gjennom Start, og at studiet gir meg faglig påfyll i det jeg gjør i Start (les: synergi hehe). Utenfor studiet jobber jeg for Visit Tromsø, en bedrift i stor vekst hvor det skjer mye spennende. Her har jeg til og med fått lov til å jobbe litt med markedsføring.

 

Jeg blir inspirert av den innsatsen og det engasjementet jeg ser i mine medstartere

 

 

Mitt første møte med Start var under StudEXPO i fadderuka, hvor alle studentorganisasjonene var samlet på en plass. I det jeg gikk og speidet for gratis kaffe hos standene så jeg to ord som øyeblikkelig fikk oppmerksomheten min – Innovasjon og entreprenørskap. Og det var da jeg skjønte at Start var noe for meg. Jeg har nå vært medlem av Start UiT i nesten ett år, og har i denne tiden fått lov til å være prosjektleder for arrangementet Lederjakten, som er det største arrangementet i Start UiT. Det var utrolig lærerikt og det har gitt meg gode erfaringer for videre prosjekter. Jeg blir inspirert av den innsatsen og det engasjementet jeg ser i mine medstartere i Start UiT – og jeg kan nesten ikke vente til å se hva vi kan få til sammen med alle Starterne i Norge!