Året 2017 går mot ende, og dette betyr at det er på tide å presentere den nye ledelsen for Start Norge 2018! For å ta vare på og skape nye forbindelser for Start Norge trenger vi en markedsansvarlig, og dette blir dyktige Julia Grong. 

 

 

Mitt navn er Julia Grong og jeg går nå på mitt 5 år på siviløkonomutdanningen på handelshøgskolen ved Nord Universitet. Jeg har selvfølgelig entreprenørskap og innovasjon som hovedprofil siden det er det morsomste jeg vet hehe.

Jeg har vært medlem i Start Nord siden august 2016, og har sittet et år som markedsansvarlig der. Da jeg først kom til Start må jeg ærlig innrømme at jeg ikke helt viste hva det var, og vi har derfor jobbet hardt det siste året med å bli mer synlig på universitetet.  Vi har nå vokst til å bli en herlig og engasjert gjeng, som ønsker å bli enda større.

Ikke lenge etter jeg ble medlem dro vi ned til Bergen for å bli med på start forum, og det var først her jeg fikk inntrykket av hvor stort Start Norge egentlig er. Her fikk jeg oppleve hvor mye dyktige og engasjerte studenter kan skape sammen, og bestemte meg for å gi alt i vervet som markedsansvarlig.

 

 

 

Jeg er en ”alt mulig jente” som i tillegg til Start og masterutdanning jobber som mentor for ungdomsbedrifter i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, og gjennom dette håper jeg å finne mange fremtidige startere og skape samarbeid med dem. Jeg er også leder for masterteamet på HHN, jobber i Bik Bok og er trener/aktivitetsleder for studentlaget i volleyball. Jeg håper vervet i Start Norge kan gi meg nye, lærerike utfordringer som jeg skal ta på strak arm.

 

 

 

Jeg har selvfølgelig entreprenørskap og innovasjon som hovedprofil siden det er det morsomste jeg vet hehe

Jeg vil takke Amanda Johansen, som anbefalte meg til stillingen som markedsansvarlig, for det var først etter dette jeg begynte å leke litt med tanken om å stille. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg stilte og gleder meg masse til å jobbe med den herlige gjengen i den nye ledelsen det kommende året.