Året 2017 går mot ende, og dette betyr at det er på tide å presentere den nye ledelsen for Start Norge 2018! En leder kan ikke lede uten en høyre hånd, en stødig nestleder. Start Norges nye nestleder er Rebecca Økland. 

Mitt navn er Rebecca Økland. Jeg er en 21 år gammel jente som kommer i fra Haugesund, men studerer nå i Bø i Telemark. Jeg er på mitt andre år og tar en bachelor i internasjonal markedsføring og skal begynne på bachelor i innovasjon og entreprenørskap samtidig til neste år. Jeg har vært medlem av Start HSN siden august 2016, og har vært markedsansvarlig siden oktober 2016 til oktober 2017. Om jeg skulle ha beskrevet meg selv med tre ord ville jeg sagt at jeg er en positiv, engasjert og ordensorientert person.
Når jeg meldte meg inn i Start HSN så hadde jeg helt ærlig ikke så mye peiling på hva innovasjon og entreprenørskap innebar, men jeg har lært så utrolig mye på dette året og syns Start er veldig viktig for Norges fremtid. Etter det første Start Forumet i Bergen, så tenkte jeg at det hadde nesten vært en drøm å være med i ledelsen, og stille til en av de vervene. Så nå er jeg her, ett år senere som nestleder for Start Norge. Jeg er utrolig stolt over det, og gleder meg veldig til å være med på å utvikle organisasjonen enda mer og bidra med mine tanker og ideer.

 

Det er så givende og gøy å være med i denne studentorganisasjonen

 

Markedsføring er noe jeg har vært interessert i fra videregående, og jeg kunne ikke ha valgt en studieretning som passer bedre for meg. Innovasjon og entreprenørskap har jeg blitt mer interessert i etter at jeg ble Start medlem. Etter mitt siste år i Bø, vurderer jeg å ta en bachelor til eller master med utdanning innenfor ledelse. Jeg er veldig glad i å være med på ting og jeg blir utrolig fort engasjert. Ved semesterstart var jeg nestleder i fadderstyret til HSN campus Bø. Dette var utrolig gøy og givende, og jeg lærte utrolig mye av det. Jeg fant fort ut at jeg trivdes veldig godt med å være nestleder, og trivdes med å være høyrehånden til styrelederen.

 

Jeg har blitt så skinnsykt glad i Start og jeg har fått mange venner for livet, og jeg tviler ikke på at jeg kommer til å få enda flere i løpet av dette året her. Det er så givende og gøy å være med i denne studentorganisasjonen, så jeg ville anbefalt alle å bli medlem!