Året 2017 går mot ende, og dette betyr at det er på tide å presentere den nye ledelsen for Start Norge 2018! Høstens generalforsamling ble avholdt i vår flotte hovedstad, og der ble også en ny ledelse valgt. Først ut er vår nye leder, Tony Kjenner.

 

 

Mitt navn er Tony Kjenner. Jeg studerer Industiell økonomi og teknologiledelse på UiA, har tatt bachelor i mekatronikk og har nylig startet gründerhus i sentrum i Grimstad. Jeg regner studiet mitt som relavat innenfor organisasjonsutvikling og prosjektledelse samt innenfor buisness. Jeg tenkte aldri på tanken om å bli entreprenør før jeg ble bitt av Startbasillen og nå sitter jeg her.  Med drømmer, ansvar og en fantasisk ledelse som skal gjennomføre 2018 i god stil for Start Norge.

For de som ikke var tilstede på Start Forum Høst, så ble jeg valgt inn som påtroppende leder fra 1. januar på generalforsamlingen i Oslo. Noen punkter om tidligere organisasjonserfaring

  • Leder for linjeforening i mekatronikk i 2015
  • Leder av Start UiA fra mars 2016 – november 2017.
  • Gründer og daglig leder for Gründerhuset, CoHub, i Grimstad fra november 2018.

Samtidig har jeg jobbet meg opp teamledererfaring fra servicebransjen og turistnæringen.

 

 


Jeg regner meg selv om en innovasjon- og teknologientusiast som digger å finne og teste ut nye løsninger eller produkter. Gründerhuset jeg har startet med 2 medgründere, heter CoHub og baserer seg på coworking & event space, som skal fungere som et sentralt møtepunkt for gründere, studenter og næringsliv for å skape synergier og vekst i lokalt og reionalt næringsliv. Jeg føler dette relaterer fint til den nasjonale satsningen Start Norge utøver som organisasjon. Jeg ser virkelig frem til det kommende året med alt fra gründere, strategier og innovasjon som har fokus på bærekraft. 

 

 

 

Som Start Norge leder så har jeg mål og ambisjoner jeg ønsker å implementere gjennom året, og vi i ledelsen skal jobbe tett for å implementere handlingsplanen som jobbes med nå, der noen av våre tanker er:

  • Økt delingskulturen og samhandlingen på digitale plattformer
  • Kompetanseheving innenfor entreprenørskap
  • Investornettverk for Start medlemmer
  • Fremheve lokallagene på nasjonalt nivå

 

 

 

Keep calm and innovate!

For litt siden var jeg i Oslo og jobbet med teambuilding sammen med den påtroppende ledelsen i Start Norge. Vi ble inspirert av hverandre og en godt planlagt helg med pepperkakehusbygging, julemarked, a cappella julekonsert og treffe lokale startere – dette var en fantastisk helg. Vi påtroppende gleder oss til å jobbe tett sammen for å jobbe for hele Start Norge felleskapet og vekt i organisasjonen.


Tony Kjenner på LinkedIn