I flere år har Start Norge fått anledning til, med god hjelp fra Innovasjon Norge, å sende noen av medlemmene ned til European Innovation Academy tre uker om sommeren. Dette er en tre ukers akselerator som har som mål å bygge opp selskaper på tre uker. Tidligere har lokasjonen vært Nice, og i år er det Torino og Lisboa. Dette er en fantastisk måte å kunne belønne medlemmene våre for godt arbeid og kunne være en mer attraktiv studentorganisasjon.

I år har vi sendt fem medlemmer til Torino og fem til Lisboa. Disse er fra henholdvis Start-lokallagene på NHH, UiB, UiA, Gjøvik, Lillehammer og BI Nydalen, så i tillegg til å bli kjent med entreprenørinteresserte over hele verden får de også anledning til å knytte bånd på tvers av studieinstitusjonene i Norge og på tvers av fagfelt.

I løpet av disse 15 dagene med ekstremakselerator skal deltakerne lage sin egen startup sammen med team-medlemmer fra hele verden og forskjellige fagfelt. Dette er en fantastisk mulighet for Start-medlemmer som er interesserte i å prøve seg som gründere. Vi vil etterhvert også vise til deltagerne sine erfaringer og bilder fra sommerskolen. Vedlagt ligger bilder fra da flere fra Start Norge var på EIA i Nice i 2015.