Start LHMR (tidligere Start HiL) er et voksende lokallag, og for hvert eneste år utvikler vi oss, får nye samarbeidspartnere og lager nye arrangementer. Et arrangement vi syns vi har blitt skikkelig gode på, er Gründermiddagen. Dette har vært et vellykket arrangement flere år på rad, og nytt av året var at det ble en miks av studenter og næringsliv. Dette spennende arrangementet tar vi med oss inn i vårsamlingen, og arrangerer en “mini Gründermiddag” på lørdagen. Bare å glede seg! Og appropos vårsamling; den arrangerer vi i Start LHMR 3-5 mars 2017. Vi gleder oss stort til dette arrangementet, og jobber allerede på spreng for å få til en flott helg for alle startere!

I løpet av året har vi også fått et nytt sted å være; Switch. Dette er et samlingspunkt for næringsliv og studenter, og det er Start som drifter stedet. Det gir oss en unik mulighet til å samle ulike studenter, næringsliv og Start medlemmer på samme sted. Målet til Switch er å være et møtested for for å koble personer som brenner for entreprenørskap og gründervirksomhet sammen.

Per dags dato er vi drøyt 30 medlemmer i Start, og kommer til å øke det antallet i starten av året. Våre medlemmer er spredd utover på ulike linjer og grader. Vi har en del i lokallaget som tar en master i innovasjon, mens majoriteten tar en bachelor i organisasjon og ledelse, samt en del fra markedsføring og ledelse. I tillegg har vi medlemmer som studerer juss, økonomi og reiseliv.

I januar 2017 slo Høgskolen i Lillehammer seg sammen med Høgskolen i Hedmark, og dannet Høgskolen i Innlandet. Derfor vil Start HiL sakte men sikkert gjennomgå en navneendring til Start LHMR.