Vi ønsker å presentere en av lokallagene fra en av byene i Norge der det regner mest – Start UiB!

Start UiB er en interesseorganisasjon som jobber for innovasjon, nytenking og entreprenørskap for studenter i Bergen. Vi ble stiftet i 2010 og er en del av Start Norge. Vårt mål er at samtlige studenter UiB skal se på forskning, utvikling og kommersialisering som et spennende kunnskapsfelt der stundene med bakgrunn i sine studier skal kunne se den praktiske anvendelsen av sin grad.

Vi tilbyr en arena for kunnskapsutvikling og nettverksbygging innenfor nyskaping. Vi arrangerer kurs, foredrag og konkurranser og møteplasser hvor innovasjon og entreprenørskap står i sentrum. Eksempler på dette er Bergen Brainstorm er vårt største arrangement som arrangeres hver høst og tar plass på Studentsenteret hvor 10 lag bestående av 5 medlemmer har muligheten til å vinne 10 000 kr hvis de kommer opp med den beste løsning til en av casene som presenteres. Man kan melde seg på alene eller i et lag. Arrangementer er gratis og det eneste kravet for å delta er å være student.

Det andre årlige arrangement kaller vi for inspirasjonsaften vårt foregår på våren. Her arrangerer vi en uformell kveld på en av Bergens utesteder hvor vi inviterer noen gründere til å fortelle om deres erfaringer fra å starte sitt eget selskap. Arrangementer er gratis, åpent for alle