Som nevnt i forrige blogginnlegg så vil vi vise frem vår påtroppende ledelse i Start Norge, sist presenterte vi Nina Hoddø Bakås. Nå er det det tid for å presentere nestleder:

Mitt navn er Maria Agnete Vatne Løkvoll. Jeg skal ta en bachelor i ledelse, innovasjon og marked ved Universitetet i Tromsø, og er nå på mitt 3. år, og jeg vurderer å ta en master i dette også. Siden september 2015 har jeg vært med i lokallaget Start UiT – dette er jeg veldig glad for, og jeg trives veldig godt! Jeg har lært helt vanvittig mye, og møtt så mange utrolig flinke folk! Vi er en kjempe engasjert gjeng som stadig utvikler vårt lokallag.

Entreprenørskap og ledelse er noe jeg allerede var interessert i når jeg begynte på studiet, og jeg så virkelig viktigheten av innovasjon når jeg ble med i Start. Dette ga meg mer skaperglede og mer glede rundt prosjektarbeid. Ikke minst er jeg veldig omgjengelig, og jeg har lært mye om meg selv. Jeg gleder meg til å ta med meg dette inn i mitt nye verv som nestleder for Start Norge.

Da jeg var ny i Start UiT var jeg med som prosjektmedarbeider i Venture Cup Lokal Finale, og jeg lærte ufattelig mye! Det var så morsomt å drive med et prosjekt som VC, og i tillegg få se de fantastiske ideene som var med, jeg ble så imponert! Som prosjektmedarbeider gjorde jeg litt av hvert, jeg jobbet tett med prosjektleder og med markedsansvarlig. Jeg gjorde alt fra å stå på stand, henge opp plakater sent om kvelden, sende mail til diverse samarbeidspartnere, bestille pizza, ordne diplomer og blomster, og smøre baguetter til juryen.

I april 2016 ble jeg benket som økonomiansvarlig, blant annet fordi jeg har god orden og kunne ha et slikt tillitsverv. Denne utfordringen tok jeg på strak arm, og var veldig ydmyk etter å ha blitt benket. Jeg har lært mye og synes det har vært et flott verv å ta med seg. Jeg liker styrearbeid og synes det har vært supert å jobbe med styret i Start UiT, og gleder meg til å jobbe med min nye gjeng i ledelsen!

Jeg har mye erfaring fra Riddu Riddu Festivalen som er en urfolksfestival jeg brenner for. Jeg har fått ta del i mye administrativt arbeid, og fått vært styreleder for Riddu Riddu Searvi. På festivalen har jeg også fått ha ansvaret for ungdomscampen, vært informasjonsansvarlig og frivilligkoordinator. Festivalen har vært med på å utvikle meg, og jeg er utrolig takknemlig for lærdommen jeg har fått; ved å få å arrangere ting, og være med i en stor bedrift med masse forskjellige mennesker. Jeg tar all lærdom med meg i det jeg gjøre videre, og kommer også til å bruke det i mitt nye verv.

Et liv uten Start finnes nesten ikke, fordi jeg har fått så mange gode venner, og derfor er det Start som gjelder både dag og natt. Det er så herlig å kunne holde på med noe som bare gir masse energi! Ved siden av studiene og Start, så jobber jeg som ekstrahjelp på Dressmann (holder dessverre ikke bare med studielån), og som nevnt tidligere er jeg engasjert i Riddu Riddu festivalen.

Avslutningsvis kan jeg si noen ord som kanskje oppsummerer meg: Jeg er engasjert, ambisiøs, smilende, omgjengelig, veldig lærevillig og til å stole på.

Jeg gleder meg til å være nestleder i Start Norge, og er veldig ydmyk og takknemlig for tilliten fra alle starterne!