Møt William Knudtzon – Start Norges påtroppende nestleder

Neste mann i “Bli kjent med”-portrettene er vår påtroppende nestleder. William er kjent for å skape god stemning for de han er rundt, men er også et arbeidsjern av de få. Med erfaring fra flere prosjekt i Start NTNU og å være topp 5 kandidat for Adeccos “Konsernsjefen 2015” gleder vi oss til å se ham i aksjon for Start Norge i 2016.

Navn: William Knudtzon
Alder: 23 år
Jobb/utdanning: Ingeniørvitenskap & IKT, Siv.Ing, 3. året.
Fra Start-lokallag: Start NTNU
Forbilde: Elon Musk
Langsiktig (personlig) mål: Gründer med egen bedrift
Jeg bruker fritiden min på: FIFA, Netflix & Chill og Start selvfølgelig.
Favoritt mat: Svens hjemmelagde wok
Beste boken jeg har lest: “I Am Zlatan” av Zlatan
Funfact: Har dubbet en serie på barne-TV #Mirakelgutten

Hva er din beste opplevelse i Start?

Følelsen etter å ha jobbet med Mixer i tre måneder og endelig kunne senke skuldrene da Erik Bertrand Larssen gikk på scenen. Det var utrolig kult å kunne se at over 200 personer ble inspirert av et arrangement jeg hadde jobbet hardt med!

Hvorfor er innovasjon og entreprenørskap viktig for deg?

Mennesker som driver med innovasjon og spesielt entreprenørskap er helt unike personer som har en drivkraft som ikke lar seg stoppe. De nekter å gi opp! Det engasjementet de viser er det som inspirerer meg til å ville starte noe eget. Hvis man ser på hvor langt samfunnet vårt har kommet bare de 10 siste årene så skjønner man hvorfor det er viktig å kunne tenke nytt og se fremover. Jeg gleder meg til den neste store “tingen” kommer!

Hva ønsker du å bidra med for Start i 2016?

Jeg ønsker at flere skal få vite om Start og viktigheten av det vi jobber for, det gjelder både studenter og næringsliv. Jeg vil at det skal være færre grenser mellom de ulike lokallagene og vil oppfordre til mer samarbeid og erfaringsutveksling.