I fjor startet vi med en ny tradisjon hvor vi ønsker å fremme én ildsjel organisasjonen, samt ett lokallag som har utmerket seg i året som har gått. Årets Starter og Årets Lokallag ble annonsert på Start Forum høst, og vi er stolte av å presentere følgende:

I år som i fjor ønsker vi å trekke frem én av våre flotte startere. Vinneren av Årets Starter 2015 er: Ida Kristin Johannesen ved Start NHH. Ida får en hotellovernatting for to på Scandic Neptun i Bergen, inkludert middag og show på kvelden. Vi fikk inn 14 nominerte til den gjeve utnevnelsen “Årets starter 2015”. Kåringen skjer gjennom avstemming på forkant som er åpen for alle. Tekstene vi har fått inn av de 14 nominerte tyder på at det er utrolig mange flinke folk i organisasjonen vår, og det er nettopp dette vi ønsker å trekke fram gjennom denne kåringen. Det er alle 14 vinnere i de respektive lokallag, men Årets Starter er en tittel som kun kan gå til én av kandidatene.

Beskrivelsen fra lokallaget til årets vinner sier følgende:

Ida har:

  • stått på for å gjøre Start mer synlig i studentmiljøet på skolen.
  • jobbet aktivt for å få inn en egen gründerlinje på skolen.
  • jobbet aktivt med Start fra første studieår og vært lokal koordinator for Venture Cup, samt hatt ansvaret for gjennomføringen av Jentemiddagen ved skolen.

Gratulerer så mye!

Det er viktig for oss i Start Norge å fortelle at vi legger merke til innsatsen i hvert og ett lokallag. Vi er utrolig stolte over de lokallagene som er i organisasjonen i dag, og har sett flere utvikle seg godt på kort tid. Det er veldig morsomt for oss å oppleve at aktører fra næringslivet eller innovasjonsmiljøet i Norge kjenner til Start gjennom ulike lokallag og den innsatsen de gjør i sitt område. Årets Lokallag 2015 ble Start UiO!

Bakgrunnen for valget av årets lokallag er:

  • Kreativitet i presentasjonsbrevet hvor vinneren scoret ekstremt høyt! Det var tydelig lagt en stor innsats i å levere et kreativt bidrag. Se presentasjonsbrevet her: http://superhans.no/startuio/
  • Aktivitetsnivået for året har vært høyt. Lokallaget har vært med å arrangere flere store arrangement som har vært en suksess, både på vårsemesteret og også nå i høst. Vi ser en svært god utvikling – som også ser ut til å fortsette fremover.
  • Lokallaget ser ut til å ha et godt internt miljø, og har vært en av de få lokallagene som har tatt inn utvekslingsstudenter. De tilpasser seg ved å kommunisere på engelsk, noe som viser at de tør å utfordre seg selv.
  • Lokallaget har gått aktivt inn for et godt samarbeid med andre aktører i innovasjonsmiljøet i sin by for å skape en møteplass mellom studenter og oppstartmiljøet.
  • Den avgjørende faktoren her er hvordan lokallaget også har vært med på å bygge opp et godt Start-miljø ved skolen og mellom nærliggende lokallag. De tatt gode initiativer for å skape synergier mellom lokallag og har stått i spissen for et nært samarbeid slik at lokallagene har kunnet hjelpe hverandre og bygge hverandre sterkere.

Vi gratulerer Start UiO som fikk motta vandrepokalen fra fjorårets vinner, Start NTNU, på Start Forum, og også får ta seg en tur sammen på Oslo Bowling.