Da er vi på plass i Bodø – klare for de siste forberedelsene før det braker løs i morgen. 200 Startere skal samles for en helg hvor ny kunnskap skal tilegnes og nye vennskap skal knyttes.

Onsdag ankom ledelsen i Start Norge Bodø for forberedelser til årets Start Forum Høst. Årets vert er Start UiN og vi møtte to gira prosjektledere som hentet oss på flyplassen. To av oss i ledelsen er hardbakka nordlendinger, men det første som slo oss var vinden. Riktig nok glemmer man vinden rimelig fort når man ser det nydelige været vi har vært så heldig å fått.

Vi startet onsdagen med et møte på SydØst hvor også Starterne skal få oppleve et nordnorsk afterparty på fredag. Gjennomgang av kjøreplaner, og forberedelser til Venture Cup sto først på vår gjøreliste.

De neste dagene skal tilbringes på Scandic Havet – det nyeste hotellet i Bodø. På fredag skal finalen i Norges største forretningsplankonkurranse, Venture Cup, avholdes her. Syv finalister skal konkurrere om å vinne fantastiske premier som kan hjelpe dem i å satse videre på sin idé. Her er vår nasjonale koordinator i full sving med forberedelser – rigging av bord, testing av lyd, lys og presentasjoner. Vi har hørt rykter om at årets presentasjoner ser veeldig bra ut, men vår koordinator holder foreløpig all informasjon tett til brystet. Da er det bare å vente i spenning og glede seg til en forrykende gallakveld i morgen!

På lørdag skal det holdes spennende foredrag, og deltakerne skal løse forskjellige case-oppgaver. De får også muligheten til en spesiell sightseeing runde i byen, og lørdagen avsluttes med en aktivitet man ikke kommer foruten når man er ny i Bodø: Ribtur på Saltstraumen. Dette gleder vi oss fryktelig til!! Og vi håper Starterne har husket en varm genser i kofferten…

Vi er også utrolig heldige som hver dag kan stå opp og spise frokost til denne nydelige utsikten. Og vi har vært heldige som får ha samme utsikt som vår kontorplass i dag – ganske så god arbeidsro med havet og båter rett utenfor vinduet.

Sist, men ikke minst måtte vi ta en tur opp på Universitetet i Nordland hvor vår generalforsamling skal holdes på fredag. Her var Start UiN i full sving med å pynte og rigge til, og det var en svært gira gjeng vi fikk være sammen med på ettermiddagen.

I morgen setter vi i gang: Start Forum Høst 2015 – for første gang nord for Trondheim. Vi er superspente, og gleder oss veldig til å møte både kjente og nye fjes i løpet av helgen! Vell møtt!